YENİ ÜRÜNLER

Gıda sektörü için tek elle kullanım kolaylığı sağlayan Ph ölçüm...

Testo 205 Nevra Ekim Gıda Sektör Yöneticisi

Sılverson EHEDG sertifikalı Ultra hijyenik ın-lıne mikserler

Silverson Machines Ltd. dünyanın bir numaralı “High Shear” mikser üreticisidir. 60 yıldır gıda, kozmetik, ilaç ve kimya sektörlerindeki üreticilere karıştırma uygulamalarında yaşanan zorluklar için...

Tüm gıda uygulamaları için yüksek hassasiyetli ölçüm teknolojisi

Testo ölçüm çözümleri güvenli ölçüm ve hızlı, eksiksiz dökümantasyon olanağı sağlar.

22 Saatte Tam Otomatik Salmonella Analizi

Salmonella gıda zehirlenmelerinin en bilinen sebeplerindendir. Bebekler, çocuklar, yaşlılar ve bağışıklık sistemi zayıflamış hastalarda çok tehlikeli, hatta ölüme varan sonuçlara yol...

Fırıncılık için özel unlar- Intibo

Prejelatinize unların, uzun yıllardır fırıncılık ürünlerinde hamurun işlenebilirliğini, yapısını ve tazeliğini geliştirmek için kullanıldığı bilinmektedir. Hamurun su bağlayıcı özelliğini ve hamur...

Kızartma yağlarının kontrolü: testo 265

Kızartma yağları son dönemde üzerinde en çok tartışılan gıda maddelerinin başında gelmektedir. Bu durumun en önemli sebebi kızartma yağlarının günlük tüketimde oynadığı önemli rol ile birlikte...

Hormon, Anabolizan ve Antibiyotik Kalıntıları ve R-Biopharm Analiz...

Hayvanlarda ağırlık artışı gibi yanlış amaçla kullanılan östrojenler (östradiol), androjenler (testesteron), progestojenler (Progestron), dietilstilbestrol (DES), Hexoestrol, Dienestrol ve Zeranol...

Büchi ile Protein ve Melamin Tayini

Hızlı ve güvenilir protein analizi ve Melamin gibi kirleticilerin tayini Süt ve süt ürünlerindeki kirleticilerle ilgili son raporlar gıda ürünlerinde kalite kontrolün önemini tekrar vurgulamıştır....

Bal ve reçelde kalite parametreleri ve enzimatik testler

Bal doğal olarak fruktoz, glukoz, sakkaroz ve maltoz içerir. Bu şekerlerin oranları balın cinsine göre değişiklik gösterebilir. Bu oranlar balın kalitesi hakkında da fikir verir. Ayrıca, çeşitli...

Tahıllar ve tahıl ürünlerinde fusarium toksinleri

Genellikle buğday, mısır ve yulaf gibi tahıllarda görülen Fusarium toksinleri, Fusarium küfleri tarafından üretilir. Farklı tahıllarda, farklı Fusarium küfleri, uygun ortam koşullarında bir veya...