YENİ ÜRÜNLER

22 saatte tam otomatik salmonella analizi

Mikrobiyal gıda zehirlenmeleri içinde sıklıkla görülen hastalıklardan biri olan Salmonellosisin etmeni Salmonella'dır. Çok tehlikeli bir patojen olan Salmonella'nın gıda maddelerinde bulunmasına...

Gelişmiş prob teknolojisi ile gıda sektörü için pH ölçü

pH değerlerinin ölçümü, birçok sektörde önemli bir rol oynar. Özellikle kimyasal ve biyokimyasal reaksiyonların yer aldığı durumlarda, pH değeri önemli bir belirleyici parametredir. pH ölçüm...

Silverson high shear mikserler

Silverson Machines, “ High Shear” mikser teknolojisinde tüm dünyada tartışılmaz bir üstünlüğe sahiptir. 60 yıldır dünyanın çeşitli sektörlerden en büyük üreticilerine karıştırma uygulamalarında...

ROQUETTE, daha dengeli ve daha lezzetli bir beslenme için

ROQUETTE olarak tüketicilerin sağlığına çok önem veriyoruz. Rolümüz, iştah ve dengeyi birleştiren yeni ürünleri oluşturmada gıda üreticilerine yardımcı olmaktır.Roquette yıllardır gıda ürünlerinin...

Gıda Analizlerinde Enzimatik Yöntemler

Bir analiz metodunun spesifikliği, tekrarlanabilirliği ve duyarlılığının yüksek olması gerekirken, aynı zamanda, işçilik, zaman ve malzeme gereksiniminin düşük olması istenir. Teorik olarak bunların...

Gıda ürünlerinin lojistik zincirinde sıcaklık, nem kontrolü ve hı

Gıdalarda hijyen standartları için günümüzde uygulanan “Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi” olarak adlandırılan HACCP, uluslararası bir standart olarak kabul görmüştür....

Et işleme sektöründe ölçüm teknolojisinin önemi

En iyi kalitedeki ham maddeleri, baharatları ve katkı maddelerini kullanmak et işleme sektörü için çok önemlidir. Et ve et ürünleri her zaman sıcaklığa karşı duyarlıdır ve belirli sıcaklık...

Makarnada kalite kontrol

Makarna, beslenme için elzem olan vitamin ve mineralleri de ihtiva eden, besin değeri yüksek ve doyurucu bir gıda maddesidir. Üretimi, ülkemizde 1922 yılından beri sanayi çapında...

Balın kalite kriterleri

Bal, arıların bitkilerden topladığı nektarı vücudunda bulunan enzimlerle işleyerek ürettiği, yüksek besin değerine sahip son derece doğal bir besindir.

Mikotoksin limitleri - yeni düzenlemeler

2002/63 sayılı “Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Maksimum Seviyelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ” Avrupa Birliği'nin 19 Aralık 2006 tarihli, 1881/2006 sayılı yönetmeliği referans...